GK Flora AS. Blomster og gaver

Blomsterbutikken med faglig dyktighet,
personlig service og godt humør!

Sorg

Send gjerne en kondolansehilsen med noen flotte blomster hjem til familien som har mistet noen. De aller fleste setter pris på å få en blomst med varme tanker og gode ord i en slik situasjon.

"Vår dypeste medfølelse", "vi føler med dere", "varme tanker fra", er eksempler på gode kort-tekster i slike anledninger.

Vi jobber ofte med familier som nettopp har mistet noen og er i sorg. Da er vår oppgave å bidra til at det blir en verdig avskjed, veilede de pårørende om blomstervalg og sløyfetekster, og prøve å få til en så personlig utforming som mulig.

kistedekorasjonKistedekorasjon:

Blomsterdekorasjonen som dekorerer kisten fra de aller nærmeste. En kistedekorasjon kan være til en havets mann med blomsteranker og ror, fjellets mann med høstfarger og kongler, skogens mann med hvitveisteppe, jegerens kiste kan dekoreres med blomster og et lite elg-gevir, bare røde roser til en kjær ung mor, et lite rosa hjerte til et jente-barn osv…mulighetene er mange og kan gjøres svært personlig. Vi pynter til begravelser i Klæbu, Bratsberg, Tiller, Heimdal, Trondheim, Leinstrand, Flå og Melhus. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig – da har vi bedre tid til å skaffe de riktige blomstene. Og vi på GK Flora ønsker å bidra til en helhetlig, verdig og minnerik avskjed med de blomster som passer best.

 

krans

Krans:

Krans symboliserer evigheten. -Ingen begynnelse, ingen slutt. Gis ofte i begravelser fra foreldre og søsken. Arbeidsplassen, naboer og gode venner kan også gi krans som en siste hilsen i begravelser. Vi lager kranser i forskjellige størrelser med blomster hele veien rundt (Runddekorert krans).

 

hjerte

Hjerte:

Hjertet symboliserer kjærlighet, og andre sterke, positive følelser og at noe er verdifullt. Blomsterdekorert hjerte gis ofte i begravelser fra barn, barnebarn og oldebarn. Fra klassekamerater og nære venner.

 

anker

Kors/bamse/Anker/Gitar/Bil/Traktor osv..:

Vi blomsterdekoratører har utrolig mange muligheter for hva vi kan utforme med blomster. Her er det bare å komme med ønsker så kommer vi nok frem til en løsning.

 

Båredekorasjon/Bårebukett:

Svært vanlig å gi som en siste hilsen fra organisasjoner, slekt og venner.

Mer i denne kategorien « Bryllup

GK Flora AS
Innehaver: Gunn Kristin Forseth
Org. nr. 885 073 972

Samme inngang som Nidaros Lysstøperi AS

  • Telefon: 72 83 05 05 / 46 31 09 13

Åpningstider 9.00 - 18.00 (16.00)

Adresse:
Nordalsvegen 1 (Kart)
7540 Klæbu

Følg oss på facebook

Mesterbedrift

Vi leverer til: 
Klæbu og Tanem (Kr. 75,-)  

Bratsberg, Heimdal, Tiller og Trondheim
(Kr. 150,-)

Gratis levering til Klæbu kirke

Du er her: Home Sorg